Dodatna sigurnost za naše klijente – polisa osiguranja od profesionalne odgovornosti na 1.000.000 evra

Dodatna sigurnost za naše klijente – polisa osiguranja od profesionalne odgovornosti na 1.000.000 evra

Kompanija West Properties je za poslovanje svog Sektora procena obezbedila polisu osiguranja od profesionalne odgovornosti na milion evra.

Iako naš tim čine profesionalni procenitelji i saradnici, sa bogatim iskustvom, koji svoj posao obavljaju savesno i odgovorno, prema zakonu i načelima struke, zasluženo poverenje svih klijenata sa kojima sarađujemo, na ovaj način učvrstili smo još više na stabilnim osnovama tzv. „velike polise“.

Verujemo da je važno napomenuti da od 2017. godine, od kada u okviru kompanije West Properties postoji Sektor procena, nismo imali problema prouzrokovanih greškama pri proceni koje bi nanele štetu trećim licima, ali polisom koja prevazilazi zakonski propisani minimalni iznos osiguranja od profesionalne odgovornosti, postojećim i budućim klijentima želimo da pružimo jasan signal poverenja.

Značaj osiguranja od profesionalne odgovornosti

Značaj osiguranja od profesionalne odgovornosti leži u tome što pored sigurnosti koju pruža osiguraniku prilikom obavljanja svoje delatnosti, ujedno i treće lice dobija osiguranog platioca eventualne štete nastale iz obavljanja delatnosti, što uliva poverenje u poslovnu saradnju.

Sektoru procena kompanije West Properties poverenje su do sada ukazale renomirane finansijske institucije, kao što su: Credit Agricole banka, Direktna banka, Komercijalna banka, OTP banka, HalkBank, Societe Generale banka, Raiffeisen banka, Sberbanka, Vojvođanska Banka, API Banka, Mirabank; a tu su i kompanije poput: Advokatska kancelarija Jeličić, SOT, Karan Co, El Cotto, Vodoprivredno privredno društvo Južni Banat i mnogi drugi.

Efikasna i ekspertska analiza

West Properties ekspertski tim procenitelja ima veliko operativno iskustvo koje omogućava efikasnu i ekspertsku analizu nepokretnosti sa svim njenim sadržajima, sadašnjim ili budućim namenama, planiranim investicijama.

Izradu procena zasnivamo na detaljnoj analizi nepokretnosti i svih njenih parametara:  građevinskih, urbanističih, pravnih; zatim na kvalitenoj i redovno ažuriranoj sopstvenoj bazi podataka; i najvažnije na velikom iskustvu, nezavisnosti, transparentnosti i objektivnosti u izradi izveštaja.

Sveobuhvatne izveštaje o proceni radimo u skladu sa Nacionalnim standardima, kodeksom etike i pravilima profesionalnog ponašanja licenciranog procenitelja, kao i u skladu sa međunarodnim proceniteljskim standardima propisanim od strane RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) i IVSC (International Valuation Standards Council).

Procenitelji West Properties-a poseduju Nacionalnu licencu za vršenje procena vrednosti nepokretnosti. Pored procene vrednosti nepokretnosti, izrađujemo i procene svih vrsta pokretne imovine.

West Properties je rešenjem Ministra pravde br.740-05-00388/2016-22 upisan u Registar pravnih lica za obavljanje poslova veštačenja-specijalnost procene vrednosti. U našem timu imamo sudskog veštak arhitektonske struke koji obavlja veštačenja iz oblasti arhitekture i urbanizma na osnovu rešenja Ministarstva pravde.

Povezanost i podrška - coworking

Povezanost i podrška - coworking

Radno okruženje postavlja temelj zadovoljstvu na radnom mestu. U kreativnom i motivisanom okruženju, sa ljudima koji dolaze iz različitih sfera i profesija, postajete više koncentrisani na ono ...

SAZNAJ VIŠE
Uhvati korak sa poslovnim prostorima sadašnjice

Uhvati korak sa poslovnim prostorima sadašnjice

Način poslovanja na globalnom nivou se menja. Rad na daljinu koji je omogućila tehnologija, fleksibilno radno vreme, kao i karakteristike čitavih novih generacija koje na primer ne žele da gube vreme ...

SAZNAJ VIŠE
Tražite nekretninu izuzetnog kvaliteta?

Tražite nekretninu izuzetnog kvaliteta?

Oznaku luksuzne nekretnine ne mogu da ponesu samo dobro uređeni stambeni prostori. Kvalitet izgradnje i utrošenog materijala u sam objekat, posebno kod novogradnje, prvi je korak ka luksuznoj n...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.