Tražite nekretninu izuzetnog kvaliteta?

Tražite nekretninu izuzetnog kvaliteta?

Oznaku luksuzne nekretnine ne mogu da ponesu samo dobro uređeni stambeni prostori. Kvalitet izgradnje i utrošenog materijala u sam objekat, posebno kod novogradnje, prvi je korak ka luksuznoj nekretnini. Prilikom projektovanja poseban akcenat se stavlja na osvetljenost, otvorene prostorije i komfor. Zbog toga ovakve stanove karakterišu nestandardno visoki plafoni, kao i prozorski okviri koji se pružaju od poda do plafona. Zatim na red dolazi vrhunska stolarija i oprema, koja ne samo da ispunjava estetske standarde i izgleda lepo, već i odoleva izazovima vremena.

Naročito danas, luksuzan stan mora da obezbedi komfor, udobnost i privatnost i na taj način zadovolji potrebu modernog čoveka da se opusti i ne troši vreme na brigu o održavanju, parkingu i slično...

Kao posebna kategorija luksuznih stanova ističe se penthouse, tip stana koji predstavlja samo najbolje – od odabira najkvalitetnijih materijala do sitnih dekorativnih detalja. Penthouse, kao simbol prostranog, svetlog i životnog prostora koji pruža privatnost, predstavlja najpoželjniju opciju za život u urbanim sredinama.

Pogledajte u našoj ponudi neke od nekretnina čiji je standard na visokom nivou.

 

U ušuškanom i mirnom delu Voždovca, nedaleko od Bulevara oslobođenja nalazi se četvorosoban stan veličine 125 m2 koji se izdaje. 

Sastoji se od ulaznog dela, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, vešernice, toaleta za goste, dva kupatila i terase. Obezbeđena je vrhunska oprema renomiranih proizvođača.

U okviru zgrade nalazi se garaža za stanare sa kontrolisanim pristupom. U cenu zakupa uračunati su troškovi komunalija, kao i jedno garažno mesto. 

Više detalja o ovoj nekretnini pronađite na linku https://bit.ly/WP-42318 

 

Za one koji traže više privatnosti, u istom objektu na raspolaganju je i penthouse od 248 m2, takođe dostupan za izdavanje. Smešten na četvrtom spratu stambene zgrade, dok se na petom spratu, celom površinom nalazi otvorena terasa koja pripada isključivo zakupcu stana i kojoj  se može pristupiti liftom.

Ovaj stan poseduje svoju toplotnu pumpu. Kupatilo i kuhinja imaju podno grejanje, koje se podešava termostatom u svakoj prostoriji.

Kako se udobnost zasniva na kvalitetu i pouzdanosti, obezbeđena je vrhunska oprema renomiranih proizvođača, poput Catalano, Teorema, Cerim, Gessi (Italija), Bosch (Nemačka), Geberit (Švajcarska). U cenu zakupa uračunati su troškovi komunalija. Jedno garažno mesto je uključeno u cenu.

Više detalja o ovoj nekretnini pronađite na linku https://bit.ly/WP-42320

 

Ukoliko ste u potrazi za penthouse-om koji biste kupili, preporučujemo sedmosoban dupleks u okviru kule Trešnjin cvet. 

Stan veličine 505 m2 zauzima celu površinu poslednje dve etaže, što pruža mogućnost jedinstvenog panoramskog pogleda. Prvi nivo čine dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, 5 spavaćih soba, 3 kupatila, 1 toalet, garderober i ostava. Drugi nivo je zastakljena galerija sa sobom za razonodu, kupatilom, terasom i obezbeđenim uslovima za ugradnju đakuzija i saune. Objekat poseduje sopstvenu recepciju i garažu. Uz stan ide i garaža sa posebnim automatskim vratima od oko 250m2 i sa planiranih 6 garažnih mesta i ostavom.

Više detalja o ovoj nekretnini pronađite na linku https://bit.ly/WP-42225

 

Ukoliko posebno cenite privatnost, najbolji izbor je kuća. Za izdavanje je dostupna kuća na četiri nivoa, u mirnom kraju, u blizini VMA i nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica.

U prizemlju se pored ulaznog dela nalazi stepenište koje vodi na ostale nivoe, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba i terasa, i toalet, dok se na prvom spratu nalaze se hodnik, dve spavaće sobe, dva kupatila, dva garderobera, kao i dve terase. Drugi sprat poseduje dnevni boravak, sav u staklu, čijoj toplini doprinosi kamin, kupatilo, toalet, i terasa. U sklopu kuće nalazi se garaža, dok je pristup kući kontrolisan rampom. Trenutno je u fazi manjih, završnih, unutrašnjih radova.

Više detalja o ovoj nekretnini pronađite na linku https://bit.ly/WP-42322

 

Ukoliko vas interesuje neka od ovih nekretnina, kontaktirajte nas putem e-maila welcome@westproperties.rs ili nam se javite na 011 32 43 274, a agenti West Properties-a će vas uputiti u sve prednosti koje ove nekretnine nude.

Vidikovac - savršen kraj za miran život u Beogradu

Vidikovac - savršen kraj za miran život u Beogradu

Ukoliko tražite miran kraj ali ujedno i na poziciju koja vam omogućava da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada, Vidikovac je pravo mesto za vas! Ovo je sjajna lokacija za mlade porodice zbog...

SAZNAJ VIŠE
West Properties i KARE Design: Udruženim snagama do najbolje usluge

West Properties i KARE Design: Udruženim snagama do najbolje usluge

Kompanija West Properties je uvek nastojala da svojim klijentima pruži bolje i više od standardnog i konvencionalnog načina poslovanja. Kako bismo svojim klijentima pružili kompletnu podr&scaro...

SAZNAJ VIŠE
KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

KAPIJA VRAČARA – sjajno mesto za život!

Stambeno - poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, na Vračaru u ulici Južni bulevar 112. Objekat čine tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnom delu kompleksa je &...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.