Ključ za uspešne projekte

Ključ za uspešne projekte

Kako se pristup tržištu nekretnina koji kompanija West Properties gaji oduvek razlikovao od ustaljene prakse, tako smo i brojne izazove u oblasti gradnje i opremanja enterijera sa kojima smo se susreli kroz godine prisustva na lokalnom i inostranom tržištu rešili da adresiramo na proaktivan način.

Iz potrage za novim načinima unapređenja tržišta proizašao je Construction Design Concept. Radi se o specijalizovanom izložbenom centru proizvoda i usluga za opremanje enterijera i završnih građevinskih radova, osmišljenom u saradnji sa stručnjacima i vodećim kompanijama iz ovog domena.

Na ovaj način West Properties, vodeća domaća kompanija u prometu nekretnina, svojim klijentima, investitorima i krajnjim kupcima i korisnicima objekata, omogućiće širok spektar usluga i mogućnost odabira dobavljača proizvoda i izvođača radova, kao i samog projektovanja i dizajniranja stambenih i komercijalnih objekata.

Sastavni deo koncepta su i usluge project management-a koje će obezbediti ispunjavanje relevantnih ciljeva tokom procesa izgradnje, uključujući planiranje, kao i upravljanje resursima tokom trajanja celokupnog projekta. Kao dodatnu uslugu West Properties uvodi i investiciono savetovanje što će objedinjeno klijentima obezbediti efikasniju realizaciju, znatne uštede, a time i veći profit.

Construction Design Concept biće smešten u novom prostoru u okviru sedišta kompanije West Properties na Vračaru, u Baba Višnjinoj ulici 38, a svečano otvaranje planirano je za jesen ove godine.

West Properties i KARE Design: Udruženim snagama do najbolje usluge

West Properties i KARE Design: Udruženim snagama do najbolje usluge

Kompanija West Properties je uvek nastojala da svojim klijentima pruži bolje i više od standardnog i konvencionalnog načina poslovanja. Kako bismo svojim klijentima pružili kompletnu podr&scaro...

SAZNAJ VIŠE
Širimo tim: Tražimo direktora prodaje u nekretninama

Širimo tim: Tražimo direktora prodaje u nekretninama

Zbog povećanog obima posla kompanija West Properties otvara konkurs za poziciju DIREKTOR PRODAJE U NEKRETNINAMA PROFIL KANDIDATA: Tražimo energične i efikasne osobe, širokih interesovanja, ko...

SAZNAJ VIŠE
Ponuda stanova u okviru projekta Beograd na vodi

Ponuda stanova u okviru projekta Beograd na vodi

  Projekat Belgrade Waterfront ili Beograd na vodi, jedan od najvećih, ali i najambizioznijih projekata u Srbiji. Prvi donosi trend brendiranih stanova, gde stanari mogu da uživaju u uslugama ho...

SAZNAJ VIŠE
2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.