PETOSOBAN STAN U ZELENOJ AVENIJI

Cena: 299.990 €

Tošin bunar
Petra Kočića
Stan
118.00 m2
Spavaće sobe 4
Kupatila 3
44205
299.990 €

OPIS

Ovaj komforan stan prostire se na dva nivoa i 118m2 sa dodatnim kvadratima koji su u kosinama, a sastoji se od prostranog dnevnog i kuhinjsko-trpezarijskog dela, hodnika, ostave i gostinjskog toaleta na prvom nivou, kao i spavaćeg bloka na drugom nivou sa 4 spavaće sobe i dva kupatila. Veoma je funkcionalan, maksimalno je iskorišćen svaki kvadrat stana, a stan je prilagođen velikim porodicama. Prodaje se polunamešten, a ugrađeni su kvalitetni materijali premijum kvaliteta, stolarija aluminujum-drvo, velux krovni prozori sa komarnicima, kvalitetna kupatilska galanterija i tehnika, drvena ručno rađena zidna obloga. Stan je veoma svetao i sunčan sa minimalnim utroškom energije. Uknjižen je na 54 m2 (donji nivo) sa pokrenutim postupkom za uknjižbu drugog nivoa stana. Na raspolaganju za kupovinu su i dva garažna mesta u box garaži za dodatnim mestom za bicikle, police itd. Postoje različite mogućnosti dogovora.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, GARAŽA, NOVOGRADNJA, KLIMA

KONTAKT

Dušica Glavinić

Viši savetnik za prodaju

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.