Atraktivan poslovni prostor u strogom centru

Cena: 7.000 € / mesečno

Dom omladine
Kosovska
Pos. prostor
430.00 m2
Kancelarije 11
Mokri čvor 3
44188
7.000 € / mesečno

OPIS

Izdaje se poslovni prostor u strogom centru starog dela grada, u Kosovskoj ulici, na svega par minuta hoda do Skupstine I Trga Republike.

Prostor je izdeljen na kancelarije pregrađene lakim panelima staklo/aluminijum, tako da se raspored može prilagoditi potrebama zakupca na drugaciji nacin ili “open space”.

Sastoji se iz III nivoa. Svaki nivo ima mokri čvor I kuhinju. Sprovedena su dva optička kabla.

Poseduje sopstveni parking za 5 vozila.

I nivo-ulaz sa parkinga: otvorena terasa sa izlazom na dvorište, trpezarija (kafeterija za zaposlene), velika kancelarija, soba za server i kompletno opremljena kuhinja I toalet.

I nivo-ulaz iz Kosovske ulice : ulazni prostor (kancelarija/recepcija/čekaonica…), velika kancelarija I ostava/garderoba

II nivo kancelarije: 3 kancelarije od kojih je jedna “direktorska” velika ,uz koju je pridodat prostor za licna I poslovna odlaganja . Kompletno opremljena čajna kuhinja I toalet

III nivo kancelarije: 4 kancelarije u nizu I toalet.

Lokacija I karakteristike ovog prostora doprinose atraktivnosti I čine ovaj prostor vrlo pogodnim za obavljanje različitih poslovnih aktivnosti.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, PARKING, TERASA, OPEN SPACE, POSLOVNI PROSTOR, VIDEO NADZOR, KLIMA, DVORIŠTE, FRIŽIDER, KUHINJSKI ELEMENTI

KONTAKT

Uroš Stevanović

Savetnik za izdavanje

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA OVU NEKRETNINU, ZAKAŽITE GLEDANJE

Popunite formular ispod da bi ste zakazali gledanje nekretnine. Naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2019. Sva prava zadržana. West Properties Colliers.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.